Beste Banketbakkerij van Nederland!

GEWONNEN!! BANKETBAKKERIJ DE ROUW VOOR DE DERDE KEER BEKROONT MET DE TITEL BESTE BANKETBAKKERIJ VAN NEDERLAND.

De Rouw is weer Banketbakkerij van het jaar en dit voor de 3e keer. We zijn er met zijn allen erg trots op. Onze banketbakkers kregen veel lof over het uitmuntende product dat dagelijks door hun gemaakt wordt. Maar ook onze verkoopdames werden extra in het zonnetje gezet omdat zij de klanten als gasten verwelkomen. We zijn erg trots, met elkaar, deze titel in ontvangst te mogen nemen. Er is al veel media aandacht aan deze prestigieuze prijs geschonken: Woensdag 11 februari komen we op Omroep Brabant TELEVISIE (bij Baanbrekend), vanmorgen waren we al diverse op Radio”s te horen, de Vughtse Televisie heeft al opname”s gemaakt, Het Klaverblad en het Brabants Dagblad heeft ook al veel aandacht aan deze titel toegekend. Het is hier één grote bloemenwinkel… wordt vervolgd…