En nog meer prijzen…

Leerlingen van Patisserie de Rouw behalen 1e en 2e plaats tijdens de Nationale Jeugdvakwedstrijden

Leerling Jeroen van Helvoirt (Nuland) behaalde de 1e plaats tijdens de Nederlandse Jeugdvakwedstrijden. Leerling Richard van Gent (Hedel, ROC Eindhoven) behaalde een 2e plaats. Woensdag 20 april 2005 dienden de wedstrijddeelnemers á la minute 3 soorten bonbons, 3 soorten koekjes en 2 desserttaarten te maken. Dit vond plaats in de vakschool te wageningen. Jeroen van Helvoirt is dermate ambitieus dat hij door school (ROC Nijmegen) uitgekozen werd om een stage in ZWITSERLAND te doorlopen. Deze stageperiode zal 4 maanden gaan duren. Leerling Richard van Gent gaat volgende week voor één week naar Denemarken om daar een korte stage te lopen. HARTELIJK GEFELICITEERD! Een geweldige waardering voor jullie enorme inzet. We zijn trots op jullie!