Belgische collegaondernemers op bezoek bij De Rouw

Een unieke kans voor veertig deelnemers In plaats van in een school te komen demonstreren stelt Arthur De Rouw een programma voor in zijn bedrijf in Vught. Meerdere medewerkers demonstreren op hetzelfde ogenblik maar op verschillende plaatsen een onderdeel van het programma in de moderne, kraaknette en efficiënt ingerichte werkplaatsen van Patisserie de Rouw. Onder leiding van de heer en mevrouw De Rouw volgt daarna een bespreking waarbij alle aspecten van het bedrijf toegelicht worden.

Programma. 1. demonstratie. – Koken van diverse interieurs. – Diverse beslagen bereiden. – Monteren van mousses en gebakjes. – Afwerken van dessert en gebak. – Airbruchen. – Groot assortiment pralinevullingen koken en storten. – Bruidstaarten garneren. – Marsepein decors en bloemen. – Pierrotkragen steken. – Maken van chocoladedecors en chocolade bruidsparen. – Automatisering 2. gespreksforum.