Patisserie de Rouw voor de 4de keer Beste van Nederland

Tijdens een prachtige show gepresenteerd door Toine van Peperstraaten, guestspeaker Fobbe de Haan en Henk Gemser werden de winaars bekend gemaakt. Ambassadeur van de brood- en banketbakkerij Sven Kramer was er ook bij.

De Rouw won met een groot verschil van de nummer 2 uit Leeuwarden. 962 punten tegenover 894. Hierbij een uitsnede uit het juryrapport:

`De kunstenaars van De Rouw beoefenen l `art de la Patisserie tot in de finesses. Hier ademt alles passie, kwaliteit, vakmanschap en ondernemingszin. Zelfs de website doet ware connaisseurs al watertanden. En dat geldt evenzo voor het schitterende open atelier waar dagelijks sublieme bruidstaarten over de werkbank gaan. De medewerkers leveren de maximale inspanning om klanten memorabele momenten van opperst genot te bieden.

Zoals een schilder met zijn ogen half dicht zijn schilderij keurt, zo keuren de patissiers hun producten tot in de details. En zo vormen en toetsen deze ondernemers alle elementen van hun bedrijfsvoering tot aan hun toekomstvisie toe. De Rouw, een adembenemende pas de deux de la Patisserie`

We zijn trots op deze woorden maar waar we zeker zo trots op zijn: dat zijn al onze medewerkers zonder hen komen we niet ver. Dames en Heren medewerkers: Heel erg bedankt. Arthur en Doris