De Rouw weer beste bakker De Telegraaf 10 april 2008. Proficiat!!!

Vandaag staat het team van De Rouw in de Telegraaf.

‘Eigenaren Arthur en Doris de Rouw (l.) van patisserie De Rouw uit Vught glimmen van trots nadat hun zaak is uitgeroepen tot Banketbakkerij van het Jaar. De patisserie heeft haar naam en faam weer waargemaakt, want het is de tweede keer dat het Brabantse bedrijf deze eer te beurt valt. De jury prees de winaars onder meer met de woorden: `Hier ademt alles passie, kwaliteit, vakmanschap en ondernemingszin.`Hoewel de eigenaren er vooraf stiekem wel op hadden gerekend dat ze zoudenw innen, was de vreugde er niet minder om. Arthur de Rouw direct na de bekendmakingL ‘Hoe dichterbij de prijsuitreiking, hoe meer ik `m begon te knijpen. Maar dit is prachti. ‘De bakkerij Nijstad uit Leeuwarden odie door de jury werd geroemd om zijn vakmensen, presentatie en producten.’ dit is de tekst uit de telegraaf