Relais Desserts International

Relais Desserts is een internationale vereniging van Banketbakkers

Maandag 22 september 2008 moest Arthur in Frankrijk zijn `meesterproef` afleggen. Tegenover circa 80 banketbakkers (wereldelite!) moest hij binnen 50 minuten voor deze 80 personen taarten vervaardigen. Na geslaagde productdemonstratie werd hem het lidmaatschap op persoonlijke titel toegezegd. Hij kreeg een prachtige plaquette overhandigd. Deze hebben we op de voorgevel naast de winkeldeur bevestigd.

Waar staat Relais Desserts voor: ieder lid van Relais Desserts is een weerspiegeling van de perfectie en de kwaliteit van de vereniging in termen van professionele vereisten en respect voor de waarden.

Doelstelling: De wereldwijde elite van de patisserie samenbrengen

De waarden: passie voor het vak, oog voor detail, openstaan voor anderen, eerlijkheid, de vereiste van kwaliteit, het streven naar perfectie, wederzijds respect en constant kritisch op kwaliteit blijven letten.