Hemelpoorten gaan open voor fijnproevers

Lifestyle-magazine
Heeft u het mooie artikel in het magazine `LIFESTYLE` al gezien? Mevrouw A. Ripolli heeft hier veel aandacht aan geschonken.

Hemelpoorten gaan open voor fijnproevers
Flinterdun is het laatste laagje pure chocola dat verwerkt wordt voor de nieuwe ambachtelijk gemaakte bonbonnetje van slechts zes à zeven gram. ’t Exterieur dient slechts als oogstrelende verpakking voor een verleidelijke vulling. De gedreven patissier De Rouw verwerkt er twee of soms wel drie verschillende ingrediënten in waardoor er een ongelooflijke spannende smaakcombinatie ontstaat. In de mond smelt zo’n handgemaakt kunstwerkje langzaamaan uiteen op je tong waarna je smaakpapillen volop worden geprikkeld. Fijnproevers beginnen nu een serieuze zoektocht naar de onbekende en mysterieuze receptuur van het enige Nederlandse lid van Relais Desserts…Patisserie De Rouw. Wilt u de hele tekst lezen? zie bijlage…

Lees / open het bijgevoegde bestand