Toppertje! Jimmy is de beste uit 30.000 leerlingen!!

BREDA – Aad Ouborg, de Bredase zakenman en Chazia Mourali, de Nederlandse televisiepresentatrice overhandigen aan Jimmy Vissenberg de eervolle prijs. Jimmy Vissenberg uit Zegge is donderdagmiddag gekozen tot Topper 2010 van het ROC West-Brabant. Hij is student aan het Cingelcollege in Breda en banketbakker bij De Rouw in Vught.

Sjef de Beer, vakdocent Brood & Banket aan het Cingel College, licht toe waarom Jimmy Vissenberg dit jaar verkozen is tot Topper. ‘Jimmy heeft een enorm sterke visie en focus op zijn toekomst: hij wil bij de top horen. Hij combineert zijn ambitie met een tomeloze inzet’. Zijn ambitie blijkt ook uit zijn huidige werkplek: Patisserie de Rouw in Vught dé top binnen ons vakgebied’.
Ook bij Patisserie de Rouw is Jimmy een succesverhaal. Na twee weken viel Jimmy’s talent al op en binnenkort mag hij zichzelf meester ijsbereiding noemen. Een pijlsnelle carrière binnen zo’n topbedrijf is bijzonder.
Jimmy krijgt als prijs een opleiding tot meester IJsbereider en een kostuum voor deelname aan het EK patisserie in Lissabon. De prijs werd donderdagmiddag in de Grote Kerk in Breda uitgereikt.