De Rouw voert duurzaamheid door in Wagenpark

Afgelopen maand heeft Patisserie De Rouw uit Vught een nieuwe Mercedes-Benz Vito 113 CDI in gebruik genomen. Deze Vito werd ter vervanging van de oude Vito aangeschaft en wordt net als zijn voorganger ingezet voor de bezorging van de ambachtelijke producten van de patisserie.

De bezorging van de met zorg bereide taarten en andere delicatessen houdt Patisserie De Rouw in eigen hand. Hiervoor heeft men een eigen bezorgdienst met een wagenpark van drie bestelwagens waaronder twee Mercedes-Benz Vito’s die de producten tot ver buiten de Brabantse regio afleveren. Ter vervanging werd afgelopen maand een nieuwe Mercedes-Benz Vito 113 CDI in gebruik genomen. De Vito van de nieuwe generatie wordt aangedreven door een zuinige en schone viercilindermotor. In combinatie met de nieuwe ECO Gear versnellingsbak is de bestelwagen nog duurzamer.