Coole bedrijven die je gezien moet hebben…

‘Coole bedrijven die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: Patisserie de Rouw’ zo schrijven ze het bij Arnhemsmeisje.nl en dat vinden we heel leuk. kijk maar eens:

Coole bedrijven die je gezien moet hebben voordat je gaat trouwen: Patisserie de Rouw


In Brabant weten ze wel hoe ze moeten bakken (niet voor niets komt de Bossche bol ervandaan). Ah, mensen van het goede leven. De in Vught gevestigde Patisserie de Rouw bijvoorbeeld, bestaat al 50 jaar en maakt al jaren met veel passie & creativiteit het heerlijkste gebak. Bruidstaarten in felle kleuren, de mooiste boltaartjes, macarons, hun beroemde dagverse worstenbroodjes, heerlijke bonbons en chocoladerepen en nog veel meer Je wordt meteen vrolijk van een kijkje op de site.

Bovendien hebben ze misschien wel ‘t leukste cadeau dat je ooit aan een bruidspaar (of wie dan ook) kunt geven: een van top tot teen gevulde candybox. Met daarin macaronlolly’s (wow!), bonbons, mergpijpjes, stroopwafeltjes en meer. Ont-zet-tend feestelijk. Da’s toch geweldig? Gewoon online te bestellen in de webshop van Patisserie de Rouw (ze bezorgen alleen in Vught en omgeving, dus woon je daarbuiten, dan moet je even langs). Die webshop, die is sowieso een feestje als je nog een lekker cadeau zoekt om iemand blij mee te maken.

Yep; hier snappen ze ‘t. Helemaal.
Meteen bestellen dus, die candybox. En vooruit, nu we er toch zijn; dan ook nog een lekker gebakje erbij. Happy days! http://webshop.derouw.nl/old/