Follow & Retweet, webwinkel en innovatie

Patisserie de Rouw streeft naar kwaliteit, niet alleen in haar producten maar ook in de communicatie met haar klanten. Bij Patisserie de Rouw staat innovatie hoog in het vaandel, daarom lanceren wij vandaag onze eerste actie via Twitter. Met deze actie willen we een aantal klanten verrassen met een cadeaubon en iedereen kennis laten maken met onze prachtige nieuwe website en webwinkel.

Follow & Retweet
Bezoekers van onze website en  volg ons via  Twitter: Twitter account @deRouw

Via ons Twitter account blijft u uiteraard op de hoogte van de laatste nieuwsartikelen en aanbiedingen maar geven we u ook een kijkje in de keuken. Wilt u direct meedoen? Volg ons dan via de onderstaande knop op Twitter en onze actie met uw vrienden op Twitter.

Webwinkel
Recentelijk hebben we tevens onze webwinkel geopend. Onder veel belangstelling opende we onze digitale winkeldeuren waar we u ook online willen voorzien van de heerlijkste bonbons, gebakjes, taarten en relatiegeschenken. Zo kunt u op ieder moment eenvoudig uw bestelling doorgeven en deze afhalen of laten bezorgen door een van onze bezorgers.

Patisserie de Rouw-moment
Dagelijks creëren wij bij u met onze producten speciale momenten zoals bij trouwerijen, verjaardagen, feestjes, communies en vele andere momenten. Patisserie de Rouw is erg benieuwd naar úw moment en nodigt u uit anderen te inspireren op onze Facebook pagina door uw foto’s van úw Patisserie de Rouw-moment te uploaden.

Zoals u ziet streeft Patisserie de Rouw ook naar kwaliteit in innovatie en communicatie. Heeft u vragen? Dan nodigen we u graag uit contact met ons op te nemen of ons een tweet te sturen naar @deRouw op Twitter.