Burgemeester van Vught

Zojuist ontvingen we van Burgemeester van de Mortel een schrijven vanwege het Nederlands Kampioenschap waaran drie van onze leerlingen deelnamen.

Graag wil ik u en de talentvolle banketbakkers van harte feliciteren met de geweldige prestaties tijdens de Nederlandse Jeugdkampioenschappen banketbakken in Wageningen afgelopen week.
In het bijzonder wil ik Jimmy Vissenberg geluk wensen met zijn nationale titel, maar ook de zilveren medaille van Boudewijn Nijmijer en de bronzen medaille van Laura Stuijts zijn fantastische resultaten.
Als burgemeester van Vught ben ik bijzonder trots op het feit dat de banketbakkers van Patisserie de Rouw steeds zulke culinaire prestaties neerzetten, dankzij de gedegen opleiding die bij u genoten wordt.
Ik verzoek u mijn felicitaties over te brengen aan de winnaars en hen veel succes toe te wensen voor de toekomst. Met vriendelijk groet, RJ van de Mortel