Laatste hand leggen aan… #Biennale #Vught

Kijk de heren eens hard werken… het gaat spannend worden. Het aftellen is begonnen.

Het ziet er weer schitterend uit. Het is nog wel spannend om het allemaal af te krijgen. Joris verklapte zojuist een geheimpje: Het beeld van het ‘Gouden Kalf’  (Het Gouden Kalfis de grote prijs van het Nederlands Film Festival) komt schijnbaar tijdens de Biënnale vóór deGallery te staan. Leuk! …en dit allemaal in Vught… Geweldig!

U bent van harte welkom!

Genieten van kunst in optima forma! Van 27 mei tot en met 12 juni 2011 vindt voor de tweede keer de Biënnale Vught plaats, een unieke internationale kunstmanifestatie die u zeker niet mag missen.

Gallery van Loon & Simons, haar beeldentuin en de Mariakerk in Vught bieden tijdens deze Biënnale aan 50 (inter) nationale kunstenaars een uniek podium om u gedurende 3 weken kennis te laten maken met hun uiteenlopende kunstwerken. Alle mogelijke vormen van beeldende kunst zullen daarbij vertegenwoordigd zijn; van CHOCOLADE SCULPTUREN, schilderijen tot beelden en van sculpturen tot glasobjecten. Een unieke samenkomst van kunstenaar en kunstliefhebber met maar één doel: genieten van kunst in optima forma.

Tijdens de BiënnaleVught kunt u al uw opgedane indrukken verwerken onder het genot van een exclusieve lunch, uitgebreid diner of een kopje koffie met een heerlijk gebakje van Patisserie de Rouw. GENIETEN!

Ontdek waar u kunt Genieten van Kunst & Patisserie en bezoek de Biennale Vught.

Openingstijden Biennale Vught: Maandag t/m Zondag van 11.00 uur tot 22.00 uur.

Gallery Van Loon & Simons, Taalstraat 53, 5261 BB Vught, www.vanloonensimons.com