Lindamagazine online

Heeft u dit online-artikel al gelezen?

Lindamagazine over de taartjes en macarons van De Rouw:

 

 

 

mega-macarons en mini-taartjes

Arthur De Rouw is misschien wel de meest actieve patissier op Twitter en Facebook. We kregen een tweet met de vraag waarom LINDAmagazine.nl nog nooit iets over zijn lekkers had geschreven: ‘Dan moeten we natuurlijk wel eerst even proeven.’

Hemels
De volgende dag stond er een koerier op de stoep met in zijn handen een doos vol mega-macarons en mini-taartjes die smaken zoals ze eruit zien: hemels. Monden vielen open, mensen renden naar de keuken om met eigen tong te proeven. Niet voor niets is Patisserie De Rouw vier keer uitgeroepen tot banketbakker van het jaar.

De winkel zit in Vught, maar je kan ook online terecht voor bruidstaarten, cake, gebak, worstenbroodjes en cadeaubonnen.

Lindamagazine online

http://webshop.derouw.nl/old/assortiment/voorverpakt-zoete-artikelen