Picasso van de pâtisserie komt inspiratie opdoen bij De Rouw in Vught!

Pierre Hermé, internationaal befaamd meesterpatissier, brengt bezoek aan Nederlandse collega- pâtissier Arthur de Rouw

Pâtissier Arthur de Rouw uit Vught krijgt op 27 januari bezoek van pâtisserie-legende Pierre Hermé. Tussen Vanaf 13.30 uur zal hij in het winkelatelier aan de Kloosterstraat te zien zijn, wellicht dat Arthur en hij dan een lekker product gaan maken.

Superlatieven zijn nauwelijks nog te vinden voor Pierre Hermé, door de Miami Herald wordt hij de Parijse Prins van het gebak genoemd, Vogue noemt hem zelfs Picasso! Net als de Rouw is Hermé lid van de exclusieve club van beste pâtissiers ter wereld: Relais Desserts International.

Hermé ging op 14-jarige leeftijd in de leer bij Gaston Lenôtre en werd tien jaar later chef pâtissier bij luxe delicatessenwinkel Fauchon. Samen met zijn zakenpartner Charles Znaty begon Pierre Hermé in 1996 voor zichzelf. Inmiddels heeft hij een pâtisserie-imperium opgebouwd met winkels en verkooppunten in Parijs, Nantes, Straatsburg, Londen en Tokyo.

Het is voor De Rouw en alle medewerkers een enorme eer en verrassing deze autoriteit op het gebied van pâtisserie te mogen ontvangen. De details van het bezoek zijn nog niet bekend. Nadere berichtgeving volgt.