Burgemeester R. vd Mortel neemt eerste Jubileumgebaksdoos in ontvangst

Patisserie De Rouw 50 jaar; ambachtelijk Brabants met internationale allure
Het succes van Patisserie de Rouw uit Vught is het resultaat van een halve eeuw ambacht en liefde voor het vak van vader op zoon. In hetzelfde pand aan de Kloosterstraat in Vught als waar vader De Rouw in 1962 zijn banketbakkerij begon is nu ’s lands beste Patisserie gevestigd! Zoon Arthur zwaait er sinds 1993 samen met zijn vrouw Doris de scepter.

Het 50-jarig jubileum wordt uitgebreid gevierd. Alle relaties van de Rouw profiteren hiervan mee. Met diverse acties zullen bijzondere, nieuwe maar ook klassieke producten onder de aandacht worden gebracht.

Nougatinetaart met een ‘Gouden Randje’
De ‘wereldberoemde’ Nougatinetaart van De Rouw wordt in een speciaal ontworpen ‘nostalgische’ gebakdoos verpakt. Met de Nougatinetaart geeft De Rouw al sinds jaar en dag haar visitekaartje af. Een beproefd succesnummer van opa de Rouw. Het authentieke familierecept vormt nog steeds de basis voor de lekkerste Nougatinetaart van Nederland! Ouderwets lekker gewoon heel actueel!

De Nougatine is zowel verkrijgbaar als éénpersoonsgebakje en 12-persoonstaart. Altijd goed; als verwennerij bij de koffie, of heel feestelijk bij een bijzondere gelegenheid. De Nougatine is er met recht een met een ‘Gouden Randje’.

Bijzondere Paasetalage
De Paasetalage doet menigeen in Vught al sinds begin maart watertanden. De Rouw heeft onmiskenbaar wederom hele verrassende paaseieren ontwikkeld. Paaseieren als kunstwerk, gewoon om op te eten. Zonde? Nee, gewoon puur genot en ……een zonde waard!

De Rouw is als enige Nederlandse Patissier een gewaardeerd lid van Relais Desserts International; een club van alleen de allerbeste Patissiers ter wereld. Regelmatig wisselt Arthur de Rouw kennis en ervaring uit met wereldspelers uit de Patisserie. Onlangs kwam Pierre Hermé, een van de beste patissiers ter wereld, nog naar Vught om zich te inspireren.

Alleen eerlijke en pure ingrediënten staan garant voor de ultieme smaakbeleving van het assortiment van De Rouw. Perfectie is de norm bij De Rouw. Perfectie zit ‘m in de finesse, maar ook in de klassieke smaak in het moderne jasje. Steeds dat onverwachte, altijd dat nieuwe. Dat maakt de klasse van De Rouw. De Rouw is trendsetter in betaalbare patisserie van het hoogste niveau.