Artikel in het Vughtse Klaverblad

Patisserie De Rouw vierde gouden jubileum op Biënnale Heeswijk

Op de eerste zondag van de Biënnale Heeswijk, die Interart Beeldentuin & Galerie tot 17 juni houdt in samenwerking met Kasteel Heeswijk, vierde de Vughtse meervoudige ‘landskampioen patisserie’ De Rouw het 50 jarig jubileum. Ondanks het slechte weer werd het er ‘knetterdruk’. Op het eerste oog leek het of heel Vught was uitgelopen om de felicitaties over te brengen. Grondlegger Johan de Rouw was zichtbaar trots en in zijn element tussen zoveel bekenden en het kostte Arthur en Doris de Rouw veel tijd om alle handen te schudden en de felicitaties in ontvangst te nemen. Doris de Rouw: “ Ik heb van te voren wakker gelegen of er wel mensen zouden komen met dit slechte weer.” De bezoekers konden lang genieten van de overheerlijke hapjes en de ‘kunstige’ demonstraties. Er werden 1000 marsepeinen rozen overhandigd aan de vrouwelijke bezoekers. Bovendien werden er ruim 2000 ‘goodie bags’, met o.a. een chocolade blok erin, uitgedeeld. Een prima aanzet om een droom te verwezenlijken: De top 10 van Europa!

Foto’s