Gala-diner: MOP rocks the town!!

MOP rocks the town

.

 

Enige tijd geleden werden we benaderd of we het dessert voor het benefiet diner voor MOP in de prachtige Petruskerk willen verzorgen. Hockeyclub MOP viert  90 jarig bestaan.  De plannen spraken ons wel aan: Locatie: Petruskerk + goede doel: ‘Stichting Jarige Job’.
Wij, als buren van de Petruskerk, vinden het ontzettend leuk dat dit diner plaatsvindt in de prachtige Petruskerk. Een unieke en originele locatie.
Bovendien vinden we het heel leuk dat we hiermee een bijdrage leveren aan Stichting Jarige Job. Deze stichting streeft ernaar jaarlijks 60.000 kinderen in Nederland (!), wiens ouders onder de armoedegrens leven, een verjaardagsdoos te geven. Zo viert niet alleen MOP een feestje, maar ook kinderen in Vught die niet zo bevoorrecht zijn als ‘onze’ kinderen.
MOP-leden, MOP-oud-leden, MOP-businessclub en alle andere MOP-vrienden: we hopen u te verrassen met een mooi en lekker dessert van Patisserie de Rouw. Geniet ervan.