GRATIS Wifi bij Patisserie de Rouw

GRATIS WiFi bij Patisserie de Rouw
In de huidige tijd winkelen consumenten niet alleen maar in een fysieke winkel maar ook online. Om die reden introduceerde Patisserie de Rouw al enkele jaren geleden een eigen webshop (webshop.derouw.nl/old) waarin klanten online de kunstwerken kunnen bestellen. Hier wordt heel goed gebruik van gemaakt.

Per direct verbinden we daarom offline en online nog verder in onze winkel door de introductie van gratis draadloos internet voor onze klanten. Ook is onze website (www.derouw.nl/old) mobielvriendelijk te bekijken.

Klanten die de winkel van Patisserie de Rouw bezoeken kunnen tijdens het wachten gebruik maken van het internet. Voorafgaande van het gebruik kunnen zij inloggen met hun Facebook account waarmee ze optioneel kunnen delen met hun Facebook vrienden dat ze bij Patisserie de Rouw heerlijke producten aan het halen zijn. De klant kan daarna vrij over het internet surfen, en daarbij ook de kunstwerken van Patisserie de Rouw bekijken.