De rij voorbij… Pick-up-Point Patisserie de Rouw:

De rij voorbij…

Pick-up-Point Patisserie de Rouw:

Eerste in reeks veranderingen richting ‘Sweet Experience Centre Vught’

Nieuwe service van Patisserie de Rouw; Pick-up-Point
Wilt u minder tijd kwijt zijn met boodschappen doen? Patisserie de Rouw helpt een handje. Voortaan kunt u uw bestelling opgeven via de webshop van de Rouw en direct via Ideal betalen. U geeft aan op welke dag u de bestelling wilt ophalen en de medewerkers van de Patisserie zetten uw bestelling klaar. Op de afgesproken dag meldt u zich bij het speciale Pick-up-Point om uw bestelling op te halen. U gaat letterlijk de rij voorbij….
Het Pick-up-Point is gevestigd in het huidige bruidstaarten-atelier.

Met dit Pick-up-Point bereidt Patisserie de Rouw zich voor op een reeks van veranderingen. In het najaar wordt (een gedeelte van) de Patisserie omgetoverd tot ‘Sweet Experience Centre Vught’. In dit ‘Sweet Experience Centre Vught’ komt de beleving van de consument centraal te staan. Over de making-of volgt snel meer…..

Blijf op de hoogte van de making-of; like ons op facebook en volg ons via Twitter!
Mis het niet!