Restyling Patisserie de Rouw voltooid; uitstraling met internationale allure: www.derouw.nl

Winkel
Nadat in oktober 2015 Patisserie de Rouw ingrijpend werd verbouwd, gemoderniseerd en opnieuw ingericht heeft ook de website van deze toonaangevende patisserie nu een uitstraling met internationale allure.  De restyling van Patisserie de Rouw is hiermee voltooid.

Arthur en Doris de Rouw sluiten met hun team een periode van verandering af. Samen met een geweldige groep toeleveranciers zijn de veranderingen vormgegeven. Het begon met de architect Ronald Donkers  die op basis van de wensen van Arthur en Doris  tot een verrassend ontwerp kwam.  Aannemer Drijvers  heeft in een zeer kort tijdsbestek het onmogelijke verricht en binnen 5 weken een radicale verbouwing tot stand gebracht.

Voor de inrichting van de winkel is een beroep gedaan op Martijn Gosen, Binnenwerck.nl.  Als ontwerper en als stylist. De productie van het interieur is uitgevoerd door Redie Interieurs.

Arthur en Doris zijn mede dankzij hun netwerk bij Relais Desserts International, een groep internationale toppatissiers waarvan De Rouw het enige Nederlandse lid is, goed in staat te begrijpen wat de eisen van de internationaal georiënteerde consument van nu zijn. Alle opgedane ideeën zijn nagenoeg allemaal verwerkt in het nieuwe interieur.

Website
Na de winkel was het de beurt aan de website.

Met de heerlijkheden uit de Patisserie als uitgangspunt, het gezin De Rouw en een groep medewerkers zijn fotograaf Roel, Rein, Fleur en Sem  (van NoPoint Vught) styliste Désiréé van Dijk (Désiréé van Dijk Styling) en de videograaf Jeroen van der Put (van studio1175) aan de slag gegaan.
Kijkje in de keuken? Kijk maar ….
In enkele zenuwslopende dagen zijn foto’s en video’s tot in de perfectie gestyled en bewerkt.
Martijn Snels (Pluscloud) heeft de beelden en de teksten vervolgens in een nieuw website format geplaatst. Het resultaat mag er zijn! De website spreekt niet alleen tot de verbeelding, de site nodigt uit tot creatie van een verwenmoment. De bezoeker hoeft alleen nog maar een ‘excuus’  te bedenken om tot bestellen of het bezoeken van de winkel over te gaan….

De Rouw maakt speciale momenten.De Rouw Hero's29634 De Rouw Hero's29569