HOE WORD JE DE VROUW MET WIE IEDEREEN EEN TAARTJE ZOU WILLEN ETEN? #vacature

Banketbakkerij de Rouw maakt dagelijks voor vele Fijnproevers heerlijk gebak en taarten. Door jong en oud wordt onze zaak bezocht. De zorg voor al deze klanten ligt op dat moment in handen van onze medewerkers.
HOE WORD JE DE VROUW MET WIE IEDEREEN EEN TAARTJE ZOU WILLEN ETEN?
We zijn op zoek naar een VRIENDELIJKE VERKOOPDAME.
Omdat de selectie grondig is en de opleiding een aantal weken duurt dien je aan de volgende eisen te voldoen:  Zin hebben om te werken, Vriendelijk en dienstverlenend zijn, een verzorgd en charmant uiterlijk hebben. De werktijden zijn: dinsdag en vrijdag, circa 15 uur per week.

Als je denkt dat je geschikt bent,  reageer online door dit formulier in te vullen.

Solliciteer als verkoopassistente bij Patisserie de Rouw