Wist je dat… …NEDERLAND EEN NEDERLANDS PATISSERIE TEAM HEEFT?

Dit is een jong, dynamisch en enthousiast team van hoog opgeleide patissiers met internationale ervaring. De aangesloten patissiers willen door middel van creativiteit, energie, innovatie en ambitie het patisserievak tot kunst en waar genot verheffen. Op deze manier wil het team de branche een beter imago geven en ook jeugd enthousiasmeren voor ambachtelijke, verfijnde patisserie.

Patisserie de Rouw, bekend van de héérlijke Nougatinetaart! Dé Specialiteit van het huis!

Alle producten van Patisserie de Rouw zijn volledig huisgemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

 

Voor verdere informatie kijk op onze webshop en onze website.

Voor het laatste en lekkerste nieuws volg ons via facebook, twitter en youtube  

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Kloosterstraat in Vught. Kent u ook de snelle afhaalservice ons pick-up-point?
Door voortdurend te investeren in de beste kwaliteit van onze producten, oogstrelende en smaakvolle creaties te ontwikkelen en onze klanten te blijven verrassen, is Patisserie de Rouw als enige Nederlandse patisserie lid van Relais Desserts International. Dit is een wereldwijde organisatie waarin de top van de haute patisserie is verenigd.