Wist je dat…. ..NEDERLAND ONGEVEER DERTIG MEESTERIJSBEREIDERS HEEFT?

Zij behoren tot de absolute top van Nederland en hebben een moeilijk en meerdaags examen, de zogenaamde meesterproef, afgelegd om hun titel te behalen. Vol passie creëren zij ieder seizoen weer verrassende smaken op hoog niveau, die ze vervolgens met veel overgave in de markt zetten. Veel Meesterijsbereiders hebben van huis uit een (banket)bakkersachtergrond. Een Meestertitel ontvang je voor het leven en wordt gezien als de allerhoogste lof haalbaar binnen het vakgebied.

 

Patisserie de Rouw, bekend van de héérlijke Nougatinetaart! Dé Specialiteit van het huis!

Alle producten van Patisserie de Rouw zijn volledig huisgemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

 

Voor verdere informatie kijk op onze webshop en onze website.

Voor het laatste en lekkerste nieuws volg ons via facebook, twitter en youtube  

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Kloosterstraat in Vught. Kent u ook de snelle afhaalservice ons pick-up-point?
Door voortdurend te investeren in de beste kwaliteit van onze producten, oogstrelende en smaakvolle creaties te ontwikkelen en onze klanten te blijven verrassen, is Patisserie de Rouw als enige Nederlandse patisserie lid van Relais Desserts International. Dit is een wereldwijde organisatie waarin de top van de haute patisserie is verenigd.