
Het is namelijk vaak nog vochtig van binnen. Dat geldt ook voor net afgebakken of ‘opgepiept’ brood uit de oven. Pas wanneer het meeste vocht is verdampt en de korst is afgekoeld en krokant geworden, kun je het brood aansnijden. Zo voorkom je dat je tijdens het snijden het brood plat drukt.
Patisserie de Rouw, bekend van de héérlijke Nougatinetaart! Dé Specialiteit van het huis!
Alle producten van Patisserie de Rouw zijn volledig huisgemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.
Voor verdere informatie kijk op onze webshop en onze website.
Voor het laatste en lekkerste nieuws volg ons via facebook, twitter en youtube
U bent van harte welkom in onze winkel aan de Kloosterstraat in Vught. Kent u ook de snelle afhaalservice ons pick-up-point?
Door voortdurend te investeren in de beste kwaliteit van onze producten, oogstrelende en smaakvolle creaties te ontwikkelen en onze klanten te blijven verrassen, is Patisserie de Rouw als enige Nederlandse patisserie lid van Relais Desserts International. Dit is een wereldwijde organisatie waarin de top van de haute patisserie is verenigd.