De Rouw breidt hartig assortiment uit Nog meer verwennerij met diverse quiches, heerlijke soepen en een super-ragout

De Rouw breidt hartig assortiment uit
Nog meer verwennerij met diverse quiches, heerlijke soepen en een super-ragout

Patisserie de Rouw breidt het hartige assortiment uit met twee quiche Lorraines, een visvariant met zalm en spinazie en een groentenvariant met broccoli, prei en brie. Verder is vanaf nu ook een ambachtelijke tomatensoep, een romige aardappelsoep en een fantastische kipragout verkrijgbaar in de patisserie. Voor deze hartige uitbreiding maakt de Rouw niet alleen gebruik van de allerbeste ingrediënten, voor de verfijning van de receptuur is ook de hulp ingeroepen van een topkok uit Vught. Kwaliteit in optima forma bij De Rouw!

Continue assortimentsontwikkeling

Naast de bekende klassiekers als het Brabantse Worstenbroodje en de alom bekende nougatinetaart is het assortiment van De Rouw continue in ontwikkeling.

Onlangs is ook bijzonder brood aan het assortiment toegevoegd. Wat te denken van meergranenbrood, honing-notenbrood, olijfbrood, brioche- en wit desembrood. Of ultradunne crackers in de smaken tomaat/basilicum, kummel, pompoenpit en….een ontbijtkoek met een rijke vulling……

Na raadpleging van diverse klantenpanels, inspiraties van medewerkers en andere betrokkenen is nu gekozen voor een uitbreiding van het hartige assortiment met diverse quiches, twee heerlijke soepen en een verfijnde kipragout. De kipragout combineert overigens uitstekend met de overheerlijke pasteitjes die eveneens bij de Rouw verkrijgbaar zijn. De genietmomenten van De Rouw worden steeds talrijker. Van voorgerecht tot dessert, van ontbijt tot lunch; De Rouw verwent op ieder moment.

Afgelopen periode is de Patisserie aan de Kloosterstraat in Vught ingrijpend verbouwd. De winkel heeft een metamorfose ondergaan, kent een internationale uitstraling en is aangepast aan de hedendaagse consument. De website is compleet gerestyled en het assortiment is wederom uitgebreid. Een bezoek meer dan waard!