
BLIK OP DE WERKBANK VAN JE BANKETBAKKER
Het water loopt je in de mond als je in onze banketbakkerij binnenloopt. De vitrines staan bomvol prachtige taartjes, versgebakken koekjes en soms nog warme worsten- of saucijzenbroodjes. Nu en dan zweeft daar de geur van chocolade langs. Hoe ziet een dag in de banketbakkerij eruit?
Vrijwel alle banketbakkerijen hebben een warme en een koude kant, die als ruimtes van elkaar zijn afgescheiden. In de warme ruimte staat de oven, waarin hartige snacks, taartenbodems en andere lekkernijen worden gebakken. In het koude gedeelte wordt het gebak afgewerkt met fruit, crème, (slag)room, bavaroise of chocolade. Sommige banketbakkerijen hebben daarnaast nog een aparte ruimte voor de chocolaterie: deze vraagt om nog weer een andere, specifieke en vooral stabiele temperatuur.
Banketbakkers beginnen weliswaar niet zo vroeg als hun collega’s in de broodbakkerij, maar moeten nog altijd vroeg uit de veren. De meesten van hen beginnen rond zes uur in de ochtend, in het weekend soms nog een uurtje eerder.
Patisserie de Rouw, bekend van de héérlijke Nougatinetaart! Dé Specialiteit van het huis!
Alle producten van Patisserie de Rouw zijn volledig huisgemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.
Voor verdere informatie kijk op onze webshop en onze website.
Voor het laatste en lekkerste nieuws volg ons via facebook, twitter en youtube
U bent van harte welkom in onze winkel aan de Kloosterstraat in Vught. Kent u ook de snelle afhaalservice ons pick-up-point?
Door voortdurend te investeren in de beste kwaliteit van onze producten, oogstrelende en smaakvolle creaties te ontwikkelen en onze klanten te blijven verrassen, is Patisserie de Rouw als enige Nederlandse patisserie lid van Relais Desserts International. Dit is een wereldwijde organisatie waarin de top van de haute patisserie is verenigd.