Bewaartip…. Koekjes

Roomboterkoekjes  kunt u het beste in onze verpakking of anders in een afgesloten trommel bewaren. Als u meerdere lagen in de trommel heeft, kunt u deze het beste scheiden met aluminiumfolie. Dit neemt namelijk geen vet op, waardoor de koekjes langer vers en dus lekker van smaak blijven. Bewaar  speculaas nooit bij andere koekjes in de trommel. Deze kunnen hun smaak en geur namelijk op de overige koekjes overdragen.

Macarons graag in de koelkast bewaren!

Patisserie de Rouw, bekend van de héérlijke Nougatinetaart! Dé Specialiteit van het huis!

Alle producten van Patisserie de Rouw zijn volledig huisgemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

 

Voor verdere informatie kijk op onze webshop en onze website.

Voor het laatste en lekkerste nieuws volg ons via facebook, twitter en youtube  

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Kloosterstraat in Vught. Kent u ook de snelle afhaalservice ons pick-up-point?
Door voortdurend te investeren in de beste kwaliteit van onze producten, oogstrelende en smaakvolle creaties te ontwikkelen en onze klanten te blijven verrassen, is Patisserie de Rouw als enige Nederlandse patisserie lid van Relais Desserts International. Dit is een wereldwijde organisatie waarin de top van de haute patisserie is verenigd.