Bewaartips…. Gebak en cake

Gebak en Cake van de bakker bewaart u altijd in een doos in de koelkast. Zo kunnen ze geen geuren of smaken van andere producten of restjes in de koelkast aannemen. Gebakjes/cakes met crème mogen niet te koud zijn als ze gegeten worden. Daarom haalt u deze een uur voor het serveren uit de koelkast. Slagroom- en vruchtengebakjes mogen wel koel, dat wil zeggen direct uit de koelkast, geserveerd worden. Als banketbakker stel ik hoge eisen aan mijn koelapparatuur. Doet u dat ook? U dient uw koelkast regelmatig te controleren op de juiste temperatuur. Voor gebakjes en taarten is een bewaartemperatuur van 4 tot 5 °C aan te bevelen

Patisserie de Rouw, bekend van de héérlijke Nougatinetaart! Dé Specialiteit van het huis!

Alle producten van Patisserie de Rouw zijn volledig huisgemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

 

Voor verdere informatie kijk op onze webshop en onze website.

Voor het laatste en lekkerste nieuws volg ons via facebook, twitter en youtube  

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Kloosterstraat in Vught. Kent u ook de snelle afhaalservice ons pick-up-point?
Door voortdurend te investeren in de beste kwaliteit van onze producten, oogstrelende en smaakvolle creaties te ontwikkelen en onze klanten te blijven verrassen, is Patisserie de Rouw als enige Nederlandse patisserie lid van Relais Desserts International. Dit is een wereldwijde organisatie waarin de top van de haute patisserie is verenigd.