Recept om te delen… KRUIDNOTENCRUMBLE

KRUIDNOTENCRUMBLE

Ingrediënten

  • 150 gram kruidnoten
  • 500 gram stoofperen
  • 50 gram boter
  • 4 kleine of 1 grote ovenschaal

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd de peren eventueel in kleinere stukken. Smelt de boter en vet hiermee de ovenschaaltjes in. Hak de kruidnoten in grove stukken; bewaar er een paar in hun geheel voor de garnering. Roer de gesmolten boter door de gestampte kruidnoten. Leg de stoofperen in de schaal(tjes) en verdeel hierover het kruidnotenmengsel. Plaats het dessert nu twintig minuten in de oven. Lekker met slagroom of een bolletje (kaneel)ijs!

 

Patisserie de Rouw, bekend van de héérlijke Nougatinetaart! Dé Specialiteit van het huis!

Alle producten van Patisserie de Rouw zijn volledig huisgemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

 

Voor verdere informatie kijk op onze webshop en onze website.

Voor het laatste en lekkerste nieuws volg ons via facebook, twitter en youtube  

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Kloosterstraat in Vught. Kent u ook de snelle afhaalservice ons pick-up-point?
Door voortdurend te investeren in de beste kwaliteit van onze producten, oogstrelende en smaakvolle creaties te ontwikkelen en onze klanten te blijven verrassen, is Patisserie de Rouw als enige Nederlandse patisserie lid van Relais Desserts International. Dit is een wereldwijde organisatie waarin de top van de haute patisserie is verenigd.