Nieuw in het assortiment: Chocoladerepen in hap-slik-weg formaat…ook als relatiegeschenk ?

Nieuw in het assortiment: Chocoladerepen in hap-slik-weg formaat…ook als relatiegeschenk ?

Patisserie de Rouw maakt een chocolade-zonde wel heel aantrekkelijk. De voortreffelijke chocolade wordt naast de bekende chocolade-bars nu ook in een handzame reep van 100 gram geproduceerd. De repen kunnen voorzien worden van een custom-made banderole, ideaal dus als relatiegeschenk. Zoals u van De Rouw mag verwachten zijn de smaken weer uitzonderlijk.

 

Wat te denken van;
Gezouten Caramel van 36% melkchocolade;

Dulcey Blond 32% witte-of melkchocolade met Feuilletine, een authentiek Frans krokant koekjeslaagje;

Oreleys Blond melkchocolade met bruine basterdsuiker en stukjes nougat;

Jivara lactee van 40% melkchocolade met macadamianoten;

Cappuccino melk en witte chocolade met koffievulling;

en Passie met 55% pure chocolade.

 

Keus genoeg dus bij De Rouw. Zeg nou eerlijk; toch heerlijk om met al het lekkers van De Rouw naar huis te rijden en zelf alvast voor te proeven onderweg…..

 

Alle repen zijn € 4,95 per stuk. De custom-made wikkels dienen minimaal 14 dagen van te voren besteld te worden.

 

 

Proef en geniet….  Puur vakmanschap!! Geniet ook eens van de andere zoete zaligheden

Patisserie de Rouw, bekend van de héérlijke Nougatinetaart! Dé Specialiteit van het huis!

Alle producten van Patisserie de Rouw zijn volledig huisgemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

 

Voor verdere informatie kijk op onze webshop en onze website.

Voor het laatste en lekkerste nieuws volg ons via facebook, twitter en youtube

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Kloosterstraat in Vught. Kent u ook de snelle afhaalservice ons pick-up-point?
Door voortdurend te investeren in de beste kwaliteit van onze producten, oogstrelende en smaakvolle creaties te ontwikkelen en onze klanten te blijven verrassen, is Patisserie de Rouw als enige Nederlandse patisserie lid van Relais Desserts International. Dit is een wereldwijde organisatie waarin de top van de haute patisserie is verenigd.