Wist u dat… WIJ VOOR HET MAKEN VAN AMANDELSTAVEN ALTIJD ROOMBOTER BLADERDEEG GEBRUIKEN?

…WIJ VOOR HET MAKEN VAN AMANDELSTAVEN ALTIJD ROOMBOTER BLADERDEEG GEBRUIKEN?

Wanneer de laagjes in het bladerdeeg goed worden opgebouwd, vindt er tijdens het bakproces een opwaartse werking plaats. Hierdoor krijgt het deeg zijn bladerende eigenschappen en komt de volle smaak van roomboter goed naar voren

Proef en geniet….  Puur vakmanschap!! Geniet ook eens van de andere zoete zaligheden

Patisserie de Rouw, bekend van de héérlijke Nougatinetaart! Dé Specialiteit van het huis!

Alle producten van Patisserie de Rouw zijn volledig huisgemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Voor verdere informatie kijk op onze webshop en onze website.

Voor het laatste en lekkerste nieuws volg ons via facebook, twitter en youtube

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Kloosterstraat in Vught. Kent u ook de snelle afhaalservice ons pick-up-point?
Door voortdurend te investeren in de beste kwaliteit van onze producten, oogstrelende en smaakvolle creaties te ontwikkelen en onze klanten te blijven verrassen, is Patisserie de Rouw als enige Nederlandse patisserie lid van Relais Desserts International. Dit is een wereldwijde organisatie waarin de top van de haute patisserie is verenigd.