Voortruffelijke Champagnetruffels

Patisserie de Rouw lanceert het nieuwste en meest exclusieve product; De Vughtse Champagnetruffel.

Een fraai afgepoederde melkchocoladetruffel; een krokante bite, gevuld met lopende caramel en een heerlijke afdronk van champagne…Voortruffelijk! Een unieke en verfijnde smaaksensatie; niet voor niets de favoriet van patissier Arthur de Rouw!

 

De Champagnetruffels zijn verpakt in een chique geschenkverpakking. Wat is er nu fijner om de Voortruffelijke Champagnetruffels te delen met vrienden en familie? Of wat denkt u van een glaasje bubbels erbij? Niet te versmaden!

 

Chocolach

Ook de onlangs gelanceerde chocoladerepen zijn heerlijk om te delen, ze lachen u toe. De Chocolach repen zijn nu enkele weken verkrijgbaar en vallen goed in de smaak. Elke reep is voorzien van een kleurrijke banderole, samen verpakt in de bekende geschenkdozen vormen ze een kleurrijk en exclusief cadeau. Chocolachs passen met 4 of 8 stuks in een geschenkdoos. Er is keuze uit de smaken macademianoot, fueilletine, caramel, nougat, cappucino en passie. Voor een speciale gelegenheid kunnen de repen voorzien worden van een custom-made banderole.

 

Met deze nieuwe producten laat Patisserie de Rouw zich wederom van zijn beste kant zien. De patissiers blijven continue bezig met het ontdekken van nieuwe smaken en het ontwikkelen van nieuwe producten. U kunt dus van verrassende creaties blijven genieten. Bezoek regelmatig de winkel, word lid van onze facebookpagina en houd de website in de gaten;  mis vooral de nieuwe De Rouw sensaties niet….