Filmpje om te delen

Patisserie de Rouw; expert in verfijnde chocolade

Ook voor de ‘chocolate bars’ van patisserie de Rouw is alleen het beste goed genoeg. Daarom vormen de Grand Cru’s van de Franse chocoladeproducent Valrhona de basis van de overheerlijke chocoladerepen.

Neem eens de tijd om de chocolade zo te proeven als een overheerlijke Grand Cru-wijn. Bijt in de chocolade en laat deze even smelten op uw tong. Laat de aroma’s langs uw gehemelte volledig vrijkomen. Proef en geniet……

Sticky Fingers

De Sticky Fingers zijn het best geïntroduceerde chocolade product ooit. Vanaf dag één een absolute topper in het assortiment. Proef en geniet….

Bonbons

De kleine, verfijnde bonbons van Patisserie de Rouw zijn niet te versmaden. Kent u de Nougat Montelimar- of Amerenekersenbonbon al? Proef en geniet…..

Crisp Milk

De chocolate bar Crisp Milk is een andere absolute aanrader in het assortiment; de beste melkchocolade met fijne stukjes nougat! Maar ook met de hazelnoot-melk-bar/reep en alle anderen moet u kennis maken. Proef en geniet……

Kom voor de chocolade naar onze winkel of bestel deze via onze webshop; webshop.derouw.nl. Proef en geniet…….