Wat was het een feestje, de boekpresentatie met Albert Verlinde

 

Op 24 november 2017 kreeg theaterproducent Albert Verlinde door Doris en Arthur de Rouw van Patisserie de Rouw het eerste exemplaar uitgereikt van het boek Haute Pâtisserie. Het boek is een uitgave van Relais Desserts, de internationale vereniging van toppatissiers waar Arthur de Rouw als enige Nederlandse patissier bij is aangesloten. Met het boek vierde het echtpaar De Rouw het 55-jarig bestaan van het Vughtse familiebedrijf.

De Rouw enige Nederlandse patissier in boek Haute Pâtisserie

In het boek presenteren 80 internationale toppatissiers een recept. Arthur de Rouw maakte voor het boek een creatie van chocolade met een oer-Hollands ingrediënt: advocaat.

Arthur de Rouw: “Onze inbreng in het boek is een bevestiging van onze denkwijze. Werken op het allerhoogste niveau, samenwerken met vakmensen, daar staan we voor. Met het boek en onze patisserie, die tot over de grenzen bekend is, zetten we Vught op de kaart.”

Eerste exemplaar voor Albert Verlinde
Doris de Rouw: “Albert Verlinde is al lang een trouwe klant in onze zaak. Net als Arthur, is Albert een vakman en liefhebber van kwaliteit met gevoel voor smaak. Daarnaast is Albert als mens altijd toegankelijk gebleven en is hij een ambassadeur voor Vught. Met zoveel raakvlakken lag het voor de hand om het eerste exemplaar van het boek aan Albert Verlinde te overhandigen.”
Tijdens de overhandiging complimenteerde Albert Verlinde de familie De Rouw met hun zaak. Verlinde: “De Rouw is het kloppend hart van Vught en is voor mij altijd een reden om weer naar Vught terug te komen”.