Ik vraag u om een gunst voor de taaislijmziekte….

Patisserie de Rouw Vught steunt de strijd tegen taaislijmziekte door de verkoop van macarons

Snoept u mee? Snoepen voor het goede doel!

Patisserie de Rouw in Vught steunt de strijd tegen taaislijmziekte door rond ‘Jour du Macaron’ 50% van de verkoop van macarons te doneren aan de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS). De macaron-actie, die is geïnitieerd door Relais Desserts, de internationale vereniging van toppatissiers waar Arthur de Rouw als enige Nederlandse patissier bij is aangesloten, vindt plaats tussen 15 en 21 maart 2018.

Bij de Rouw is niet alleen Arthur de Rouw een groot fan van de macaron, ook medewerker Jimmy heeft een hart voor macarons. Hij staat centraal in een documentaire over macarons en over de actie voor de NCFS. De langere versie documentaire van het maken van Macarons is hier te bekijken, de korte versie voor de #MacaronDay is hier te bekijken.

Snoept u mee voor het goede doel? Plaats hier uw bestelling

Klanten die in de actieperiode niet in de gelegenheid zijn macarons te kopen, kunnen via de speciale De Rouw-macaronday-pagina een bestelling plaatsen.