Een mooi moment waarop we onze passie voor patisserie in het algemeen en de macaron in het bijzonder konden delen

Pierre Hermé
Jour du Macaron is 13 jaar geleden opgezet door de internationaal bekende toppatissier Pierre Hermé, samen met Relais Desserts. Arthur de Rouw: “Een van de specialiteiten van Hermé is de macaron, waar hij wereldwijd mee bekend is geworden. Zes jaar geleden bracht Hermé een bezoek aan onze patisserie, een mooi moment waarop we onze passie voor patisserie in het algemeen en de macaron in het bijzonder konden delen

 

Patisserie de Rouw Vught steunt de strijd tegen taaislijmziekte door de verkoop van macarons

Snoept u mee? Snoepen voor het goede doel!

Patisserie de Rouw in Vught steunt de strijd tegen taaislijmziekte door rond ‘Jour du Macaron’ 50% van de verkoop van macarons te doneren aan de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS). De macaron-actie, die is geïnitieerd door Relais Desserts, de internationale vereniging van toppatissiers waar Arthur de Rouw als enige Nederlandse patissier bij is aangesloten, vindt plaats tussen 15 en 21 maart 2018.

Documentaire
Bij de Rouw is niet alleen Arthur de Rouw een groot fan van de macaron, ook medewerker Jimmy heeft een hart voor macarons. Hij staat centraal in een documentaire over macarons en over de actie voor de NCFS. De langere versie documentaire van het maken van Macarons is hier te bekijken, de korte versie voor de #MacaronDay is hier te bekijken.

Snoept u mee voor het goede doel? Plaats hier uw bestelling