Kip-Ragout van Patisserie de Rouw

Ragout is van oorsprong een gerecht dat bestaat uit stukjes gesneden vlees, gevogelte of vis in saus.

De saus wordt gemaakt door gelijke hoeveelheden boter en bloem te vermengen. De boter wordt eerst gesmolten zonder deze te bruinen, daarna wordt de bloem toegevoegd en laat men deze kort aanbakken. Vervolgens wordt bouillon of melk toegevoegd om de substantie op de gewenste dikte te krijgen. Tot slot voegt men stukjes vlees (vaak kip) toe, en vaak ook champignons.

Er bestaan ook talloze vegetarische ragouts zoals eierragout, champignonragout en groentenragout.

Ragout wordt soms gegeten in een pasteitje. Dat is een rond, warm, hartig bladerdeegproduct. Traditioneel wordt dit gevuld met kippenragout, al kan het uiteraard ook gevuld worden met andere ragouts. Als men in Frankrijk of België een “vol-au-vent” of “koninginnenhapje” bestelt, krijgt men doorgaans een pasteitje gevuld met kippenragout

De Rouw verwent op ieder moment!

Proef en geniet…. Puur vakmanschap!! Geniet ook eens van de andere zoete zaligheden

Patisserie de Rouw, bekend van de héérlijke Nougatinetaart! Dé Specialiteit van het huis!

Alle producten van Patisserie de Rouw zijn volledig huisgemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Voor verdere informatie kijk op onze webshop en onze website.

Voor het laatste en lekkerste nieuws volg ons via facebooktwitter en youtube

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Kloosterstraat in Vught. Kent u ook de snelle afhaalservice ons pick-up-point?
Door voortdurend te investeren in de beste kwaliteit van onze producten, oogstrelende en smaakvolle creaties te ontwikkelen en onze klanten te blijven verrassen, is Patisserie de Rouw als enige Nederlandse patisserie lid van Relais Desserts International. Dit is een wereldwijde organisatie waarin de top van de haute patisserie is verenigd.

De Rouw verwent op ieder moment!