Recept van de dag: Appelmuffins

MUFFINS MET APPEL

Ingrediënten: (voor 4 personen)

  • 6 sneetjes (oud) volkorenbrood, in blokjes
  • 25 g rozijnen
  • 200 ml (versgeperst) sinaasappelsap
  • 35 g hazelnoten
  • 2 theelepels koekkruiden of kaneel
  • 3 eieren
  • 4 eetlepels vloeibare margarine
  • 1 grote appel, geschild en in blokjes
  • 1 muffinvorm met 12 holtes
  • 12 papieren cakevormpjes

Bereidingswijze:

Wel de rozijnen 10 minuten in 50 ml sinaasappel­sap. Verwarm de oven voor op 200°C. Zet in elke holte van de muffinvorm een papieren vormpje. Maal het volkorenbrood met korst, de hazelnoten en de koek­kruiden in de keukenmachine tot een fijn kruimelig mengsel. Voeg de eieren met de margarine en de rest van het sinaasappelsap toe en meng alles al draaiend tot een glad beslag. Roer de blokjes appel en de rozijnen met vocht erdoor en schep het beslag in de papieren vormpjes. Bak de muffins in de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar. Laat de muffins afkoelen en verpak ze strak in huishoudfolie.

 

 

 

De Rouw verwent op ieder moment!

Proef en geniet…. Puur vakmanschap!! Geniet ook eens van de andere zoete zaligheden

Patisserie de Rouw, bekend van de héérlijke Nougatinetaart! Dé Specialiteit van het huis!

Alle producten van Patisserie de Rouw zijn volledig huisgemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Voor verdere informatie kijk op onze webshop en onze website.

Voor het laatste en lekkerste nieuws volg ons via facebooktwitter en youtube

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Kloosterstraat in Vught. Kent u ook de snelle afhaalservice ons pick-up-point?
Door voortdurend te investeren in de beste kwaliteit van onze producten, oogstrelende en smaakvolle creaties te ontwikkelen en onze klanten te blijven verrassen, is Patisserie de Rouw als enige Nederlandse patisserie lid van Relais Desserts International. Dit is een wereldwijde organisatie waarin de top van de haute patisserie is verenigd.

De Rouw verwent op ieder moment!