
BROOD-APPELTAARTJES
Ingrediënten
- 6 sneetjes witbrood of maïsvloerbrood
- 50 g zachte boter
- 4 appels
- 1 eetlepel custardpoeder
- 2 eetlepels suiker
- 2 theelepels kaneelpoeder
- 50 g rozijnen
- 6 eenpersoons taartvormpjes (10 cm), ingevet
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol de sneetjes brood met een deegroller iets platter en bestrijk ze aan beide kanten dun met boter. Bekleed elk vormpje met een sneetje brood. Bak de taartbodems in de oven in 5 minuten lichtbruin. Schil de appels, snijd ze in kleine stukjes en meng ze met de custard, suiker, kaneel en rozijnen. Schep dit mengsel in de taartbodems en bak de taartjes in de oven in 20-25 minuten gaar.
Bereidingstijd: 20 minuten + 20-25 minuten in de oven
Voor 6 personen
Voedingswaarde: 229 kcal p.p.
De Rouw verwent op ieder moment!
Proef en geniet…. Puur vakmanschap!! Geniet ook eens van de andere zoete zaligheden
Patisserie de Rouw, bekend van de héérlijke Nougatinetaart! Dé Specialiteit van het huis!
Alle producten van Patisserie de Rouw zijn volledig huisgemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.
Voor verdere informatie kijk op onze webshop en onze website.
Voor het laatste en lekkerste nieuws volg ons via facebook, twitter en youtube
U bent van harte welkom in onze winkel aan de Kloosterstraat in Vught. Kent u ook de snelle afhaalservice ons pick-up-point?
Door voortdurend te investeren in de beste kwaliteit van onze producten, oogstrelende en smaakvolle creaties te ontwikkelen en onze klanten te blijven verrassen, is Patisserie de Rouw als enige Nederlandse patisserie lid van Relais Desserts International. Dit is een wereldwijde organisatie waarin de top van de haute patisserie is verenigd.
De Rouw verwent op ieder moment!