Wè hèdde daor nou??? #Carnaval 2019 #dommelbaorzedurp #oeteldonk

Wè hèdde  daor nou

Carnaval

Patisserie De Rouw, wiens bonbons, nougatinetaarten en worstenbroodjes door het Nederlands Bakkerij Centrum met goud werden bekroond, is continue bezig met innovatie. Arthur de Rouw: “Ons doel is om de consument te blijven verrassen. Voor het thema Carnaval bijvoorbeeld hebben we producten en verpakkingen ontworpen met een groene Oetel, die met een knipoog verwijst naar het Oeteldonkse carnaval in buurgemeente Den Bosch, waar we ons als Vughtenaren nauw mee verbonden voelen. Onder het motto ‘Wè hèdde daor nou?’ schenken we in deze serie aandacht aan heerlijke Brabantse producten zoals de Worstenbroodjes. Een korte video van het carnavalsthema is hier  te bekijken.

 

 

Proef en geniet…. Puur vakmanschap!! Geniet ook eens van de andere zoete zaligheden

Patisserie de Rouw, bekend van de héérlijke Nougatinetaart! Dé Specialiteit van het huis!

Alle producten van Patisserie de Rouw zijn volledig huisgemaakt om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Voor verdere informatie kijk op onze webshop en onze website.

Voor het laatste en lekkerste nieuws volg ons via instagram, facebooktwitter en youtube

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Kloosterstraat in Vught. Kent u ook de snelle afhaalservice ons pick-up-point?
Door voortdurend te investeren in de beste kwaliteit van onze producten, oogstrelende en smaakvolle creaties te ontwikkelen en onze klanten te blijven verrassen, is Patisserie de Rouw als enige Nederlandse patisserie lid van Relais Desserts International. Dit is een wereldwijde organisatie waarin de top van de haute patisserie is verenigd.

De Rouw verwent op ieder moment!

 

 

#DeRouw #verwent #opiedermoment