And the Oscar goes to….. Wij zijn verguld…. met goud bekroond: dé Nougatinetaart

OSCARUITREIKING

24-02-2019

De Oscars (officieel de Academy Awards) worden uitgereikt in Los Angeles. Dit is de belangrijkste filmprijs van de Verenigde Staten.

#Oscars #metgoudbekroond 

 

Patisserie De Rouw, wiens bonbons, nougatinetaarten en worstenbroodjes door het Nederlands Bakkerij Centrum met goud werden bekroond, is continue bezig met innovatie. Arthur de Rouw: “Ons doel is om de consument te blijven verrassen. Voor het thema Carnaval bijvoorbeeld hebben we producten en verpakkingen ontworpen met een groene Oetel, die met een knipoog verwijst naar het Oeteldonkse carnaval in buurgemeente Den Bosch, waar we ons als Vughtenaren nauw mee verbonden voelen. Onder het motto ‘Wè hèdde daor nou?’ schenken we in deze serie aandacht aan heerlijke Brabantse producten zoals de Worstenbroodjes. Een korte video van het carnavalsthema is hier https://youtu.be/sduNW68Xllk te bekijken.”