Patisserie de Rouw in Vught maakt al 56 jaar onderscheidende en creatieve patisserie van de allerhoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Over Patisserie de Rouw
Patisserie de Rouw in Vught maakt al 56 jaar onderscheidende en creatieve patisserie van de allerhoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Specialiteiten zijn onder meer de nougatinetaart, superhippe gebakjes met veel patisserie-innovaties, trendy chocolaatjes, wereldse bonbons en Brabantse worstenbroodjes. De winkel is een lust voor het oog en winkelbezoekers kunnen de patissiers aan het werk zien in het atelier via een glazen wand.
De Rouw levert haar patisserie aan consument, bedrijf en de tophoreca. Vrijwel alle producten kunnen online besteld worden, waarna ze in de winkel of bij het Pick Up Point kunnen worden afgehaald. Een deel van de producten kan ook per post geleverd worden.
Het familiebedrijf is opgericht in 1962, sinds 1994 staan Arthur en Doris de Rouw aan het roer.