De tulp, een ode aan Holland. Prachtig cadeau voor Koningsdag, Moederdag en Secretaressedag.

De tulp, een ode aan Holland

Deze prachtig uitgevoerde tulp past helemaal in het Hollandse voorjaar, waarin we niet alleen Pasen, Koningsdag en Bevrijdingsdag vieren, maar ook Moederdag en Secretaressedag (18april 2019) Het is dan ook het perfecte cadeau voor deze momenten, maar ook voor de zakelijke markt.

Deze chocolade tulp is een echte ode aan Holland. De robijnrode bloem is gemaakt van ruby chocolade, een van de nieuwste chocolade-ontdekkingen. Deze bijzondere chocolade heeft een fruitige en tegelijkertijd romige smaak. De mooie groene blaadjes bestaan uit de allerfijnste marsepein. We hebben de tulp geplant in een bloempotje, waarvan de ‘aarde’ bestaat uit een mengsel van de allerbeste kwaliteit amandelen en chocolade. Voor een knapperig krokantje zijn bovenop de aarde kleine pure chocoladeparels gelegd, gemaakt van krokante feuilletine. Zelfs het plateau waarop het potje is geplaatst, is eetbaar, dat bestaat eveneens uit topkwaliteit chocolade.