We hebben een primeur!

 

We hebben een primeur!

Komt u naar de Herfstproeverij 2019 dan kunt u als eerste in Nederland genieten van een ambachtelijk vervaardigd room-ijsdessert in glas van Patisserie de Rouw. Onze dochter Lisa heeft in het afgelopen jaar het ijsbereiders-vak opgedaan in Italië en Frankrijk. Zij (en wij als trotse ouders) wil(len) u graag een smakelijke ijs-tasting hiervan aanbieden, dit tijdens de herfstproeverij 2019 in de Bossche vakschool. 

Herfstproeverij 2019
Datum: 31 oktober 2019
Aanvang: 18:00 uur (tot 21:30)
Locatie:  Bossche Vakschool, Hervensebaan 5, 5232 ‘s-Hertogenbosch
Kaarten: € 50,00 (incl. eten en drinken)
Bestellen op: www.herfstproeverij.nl

Wij heten u van harte welkom op 31 oktober op de Bossche Vakschool!
Nieuwsgierig geworden naar deze avond en hoe u kunt deelnemen of de goede doelen kunt steunen?

 

Proef de herfst!
Op 31 oktober a.s. organiseert de Lionsclub ‘s-Hertogenbosch, in samenwerking met de Bossche Vakschool, de tweede editie van haar herfstproeverij. Een avond waarbij de gasten kennis maken met de professionals van morgen;  onze “slimme handen”. Leerlingen van het vmbo, nemen u mee in de wereld van techniek, zorg, dienstverlening en horeca. Zij laten u zien en letterlijk proeven wat hen zo trots maakt. Er worden presentaties georganiseerd waarin leerlingen u meenemen in hun specialisatie.

Een avond waarbij twee lokale goede doelen centraal staan.
Het Lionsconcert; een unieke avond uit voor de ouderen van ‘s-Hertogenbosch e.o. En daarnaast “Grenzeloos vmbo”. Een fonds wat leerlingen van het vmbo in staat stelt deel te nemen aan internationale excursies, ook als daar thuis niet de middelen voor zijn.

Een prachtige avond dus, waar u uw netwerk kunt ontmoeten en uitbreiden. En waar de ontmoeting tussen jong en (iets) oud(er) centraal staat. Alles onder het genot van een heerlijk diner en een voortreffelijk glas wijn.

Het 7-gangen-walking diner-menu bestaat (in het kort) uit:
1) Gerookte zalm….
2) Kalfslende….
3) Gevogeltebouillon…
4) Geroosterde Pompoen….
5) Rundersucade….
6) Het dessert zal verzorgd worden door Patisserie de Rouw
7) Koffie verzorgd door barista van de Laat koffie en friandises van Patisserie de Rouw

Komt u ook?
Voor slechts 50 euro per persoon kunt u van deze geheel verzorgde avond genieten. Inschrijven kunt u hier.

Meer weten?
Wilt u meer weten, kijk dan op onze website: www.herfstproeverij.nl. Kaarten bestellen en betalen gaat heel eenvoudig via de website. U kunt met credit card of ideal afrekenen. De kaarten ontvangt u direct digitaal per email. En let op: vol = vol!

www.herfstproeverij.nl of mail naar herfstproeverij@gmail.com

 #herfstproeverij #bosschevakschool #denbosch 

Komt u met uw bedrijf?
Voor uw onderneming is het mogelijk om een factuur te krijgen. Uiteraard is het nog mogelijk om uw bedrijf aan te melden