YOUTH KNOWS NO AGE

‘Een heerlijke bonbon van pure chocolade die ook nog eens bijdraagt aan verjonging van je huid, te mooi om waar te zijn?’

Leontine Borsato neemt eerste gracefully-aging bonbon Charming Chocolate van De Rouw x The Skin Institute in ontvangst.

Steeds meer consumenten proberen hun leefstijl in het teken van gezondheid te stellen. Onderdeel van een gezonde(re) leefstijl is gezonde voeding. De gracefully-aging bonbon is hierop het eerste antwoord van Patisserie de Rouw en The Skin Institute.

De charming-chocolate-bonbon is vanaf aankomende week bij DeRouw in de winkel offline en ook online alsook in de boutique van The Skin Institute verkrijgbaar.

Leontine Borsato kwam naar Patisserie De Rouw in Vught om daar het eerste exemplaar van de allernieuwste bonbon de Charming Chocolate, een creatie van pure chocolade en huidverbeterende ingrediënten , zonder suiker en lactose, in ontvangst te nemen. De samenstelling van de bonbon draagt bij aan de schoonheid -de graceful-aging- van de huid. Hoe fijn is het om te genieten van heerlijke chocolade en tegelijkertijd je huid een ‘boost’ te geven, zonder je daarbij schuldig te voelen? Het lijkt te mooi om waar te zijn…..

Arthur de Rouw is er samen met Zizi van Heemst, eigenaresse van The Skin Institute in Vught in geslaagd een bonbon te ontwikkelen die bijdraagt aan een mooie gezonde huid. In de bonbon is naast pure chocolade een huidverbeterend ingrediënt van Zizi verwerkt. Zoals we gewend zijn van Patisserie de Rouw is de smaak van dit product wederom subliem. Niets doet vermoeden dat dit een functionele bonbon is.

De filosofie van Patisserie de Rouw en The Skin Institute hebben veel raakvlakken. Dat maakt de samenwerking extra speciaal. The Skin Institute staat voor Love, Personal en Attention. Zizi wil vrouwen in hun kracht zetten en hun eigen schoonheid laten herontdekken; Gracefully aging met zelfvertrouwen. ‘Dat is waar ik gelukkig van word,’ zegt ze.  Patisserie de Rouw streeft dagelijks naar hoge kwaliteit, creativiteit en service. Mensen laten genieten van smakelijke producten die met zorg gemaakt zijn.

In Charming Chocolate komt het beste van twee werelden samen.

Het team van de Rouw blijft continue bezig met innovatie en de ontwikkeling van nieuwe producten en speelt hiermee in op de veranderende vraag in de markt. Laat u zich verrassen, binnenkort ook meer informatie over bijvoorbeeld smakelijke vegan producten…