GOLDEN TICKET?! Greetings to you, maybe the lucky finder of the Golden Ticket?

GOLDEN TICKET?!

Greetings to you, maybe the lucky finder of the Golden Ticket?

Vind eerst de ‘golden-ticket’/Golden-creditcard in één van de charming-chocolate-bonbondoosjes van Patisserie de Rouw en geniet daarna tegen inlevering van deze golden creditcard van een heerlijke treatment bij en aangeboden door Theskininstitutebyzizi

In tien van de CHARMING-CHOCOLATE-bonbondoosjes zit de komende 14 dagen een golden creditcard van the Skin Institute verstopt. Bent u de gelukkige die een golden creditcard weet te bemachtigen? Dan krijgt u een uitgebreid verwenmoment met een heerlijke treatment bij the Skin Institute.

Direct bij DeRouw om de hoek op de Dorpsstraat in Vught.

 

Charming Chocolate: geniet van heerlijke pure chocolade, zonder suiker en lactose, terwijl u uw huid een ‘boost’ geeft. Deze bijzondere creatie is vanaf nu verkrijgbaar bij Patisserie de Rouw & the Skin Institute. Profiteer ervan: de Charming Chocolates ter introductie (tot 22-02-20) €17,95 

…with a golden ticket, it’s a golden day…

#Vught #derouw #charming #chocolate #leontineborsato #theskininstitutebyzizi #win #beautiful #beauty #gracefully #aging #youmustcometothefactory #winactie