Winkel-vakantie-sluiting

Deze week is onze winkel nog gesloten, maar geen nood 🙌🏼, wij zijn gewoon voor u bereikbaar via ons pick-up-point.

Wilt u iets lekkers van De Rouw in huis halen? Dat kan heel gemakkelijk mits online besteld.

Bestel online. Ga daarvoor naar onze webshop op www.derouw.nl 💕

U kunt tot middernacht voor de volgende dag bestellen. Uw online geplaatste bestelling kunt u vervolgens in de ochtend afhalen bij ons pick-up-point aan de zijkant van ons winkelpand. Dit afhaal-loket is van maandag tot en met zaterdag van 7 tot 12 uur voor u geopend.
Handig, toch?

Fijne vakantie, blijf gezond en graag tot snel. 🤗
••

patisseriederouw #derouw #voorjou #zomersluiting #veiligenvertrouwd #veilig #zomer #vertrouwd #bakken #chocolaterie #brabant #patisserie #gebakjes #gebak #treatyourself #chocolaterie #ambacht #lekkernij #coronamaatregelen #corona #dessert #professionalchefs #Ambacht #familiebedrijf #webshop #pickuppoint #drivethru