Zomer Winkel Vakantie sluiting tot en met 8 augustus 🌻

Zomer Winkel Vakantie Sluiting
tot en met 8 augustus 🌻

In deze periode zijn we voor u bereikbaar via ons pick-up-point.

Wilt u in deze periode iets lekkers van De Rouw in huis halen? Dat kan heel gemakkelijk mits online besteld.

Bestel online. Ga daarvoor naar onze webshop op www.derouw.nl 🌞

U kunt tot middernacht voor de volgende dag bestellen. Uw online geplaatste bestelling kunt u vervolgens in de ochtend afhalen bij ons pick-up-point aan de zijkant van ons winkelpand. Dit afhaal-loket is van maandag tot en met zaterdag van 7 tot 12 uur voor u geopend.
Handig, toch?

Fijne vakantie, blijf gezond en graag tot snel. ✨
••

patisseriederouw #derouw #voorjou #zomersluiting #veiligenvertrouwd #veilig #zomer #vertrouwd #bakken #chocolaterie #brabant #patisserie #gebakjes #gebak #treatyourself #chocolaterie #ambacht #lekkernij #coronamaatregelen #corona #dessert #professionalchefs #Ambacht #familiebedrijf #webshop #pickuppoint #drivethru