Poeh wat is het warm…..

POEH wat is het warm!! 🥵

Gelukkig zijn onze heerlijke ijsjes ook gewoon online te bestellen en op te halen via ons pick-up-point 🙌🏼

Ga daarvoor naar onze webshop op www.derouw.nl 🌞

U kunt tot middernacht voor de volgende dag bestellen. Uw online geplaatste bestelling kunt u vervolgens in de ochtend afhalen bij ons pick-up-point aan de zijkant van ons winkelpand. Dit afhaal-loket is van maandag tot en met zaterdag van 7 tot 12 uur voor u geopend.
Handig, toch?

Fijne vakantie, blijf gezond en graag tot snel. 🤗
••

patisseriederouw #derouw #voorjou #zomersluiting #veiligenvertrouwd #veilig #zomer #vertrouwd #bakken #chocolaterie #brabant #patisserie #gebakjes #gebak #treatyourself #chocolaterie #ambacht #lekkernij #coronamaatregelen #corona #pastryartsmag #instafood #dessert #professionalchefs #Ambacht #familiebedrijf #webshop #pickuppoint #drivethru

fotografie #creativestudioqoia